Pohjanmaa cupin kokous 4.11.2010 PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut Aimo   
05.11.2010

Pohjanmaa cupin hallitus kokousti 4.11 Lappajärvellä. Normaalien kokousrutiinien lisäksi käsittelyssä oli Ähtäriltä vapautuva osakilpailu. Vieraskirjassa kovaakin keskustelua aikaan saanut asia ei itse kokouksessa nostanut suuria tunteita. Kokousedustajat käsittelivät asiaa pitkään ja perusteellisesti yrittäen löytää Pohjanmaa cuppia kokonaisuutena parhaiten palvelevan ratkaisun. Lopputuloksena oli ainoan, mutta erinomaisesti laaditun, hakemuksen yksimielinen hyväksyminen. Alavuden urheilukalastajat hakivat siinä osakilpailua Toisvedellä järjestettäväksi. 

 Koska myös loppukesään elokuulle haluttiin vielä kiinnostava kisa päätettiin se antaa Lappajärven kalaveikkojen Kuhalordi-uistelulle. Kuhalordi on kerännyt aikaisempina kesinä melko hyvän osallistujajoukon ja nyt virallistettuna kisana suosion odotetaan kasvavan.

Osakilpailumäärän nyt noustessa kahdeksaan rajattiin lopputuloksiin laskettava määrä kuitenkin viiteen. Osallistumista kaikkiin kisoihin kuitenkin kannustetaan myöntämällä ns. osallistumispisteitä 5 pistettä/osakilpailu.

Missään kisassa ei tulevalla kaudella käytetä 1,5 kertaisia pisteitä. Näiden toimenpiteiden odotetaan tasoittavan kokonaiskisaa.

Pohjanmaa cupin pääsponsorina jatkaa Veljekset Keskinen.  

Osakilpailupäivämäärät ja runkosäännöt löytyvät Pohjanmaa cupin sivuillta. 

Viimeksi päivitetty ( 05.11.2010 )
 
< Edellinen

Powered by Mambo .::. Designed by SiteGround Web Hosting